Om Motangen

Motangen ligger sentralt i Blaker og er ett parkområde med scene. Like ved ligger skogen som egner seg godt for turer og stille stunder. Her etablerer vi teltleir, seremoniområder, marked, lekeområde og kiosk. I skogen vil du også finne områder som er tilrettelagt for meditasjon eller en god samtale. Området har toaletter. Rett over veien vil det være mulig å dusje, der finner du også foredragsrom og felles sovesal.

Mat på Naturefest
Det er lagt opp selvhushold på Naturefest. Likevel vil det være mulig å kjøpe enkel festivalmat som tacovafler(vegetariske), pølser og brus. Rett over veien er det også mulig å bestille pizza. Matbutikken ligger også nært slik at det er mulig å fylle på matlageret både før og underveis. Hver ettermiddag fyrer vi opp grillen slik at det er mulig å lage seg varm mat.

Overnatting

Man har flere muligheter til overnatting. Vi anbefaler at man tar med seg eget telt, men man kan også velge å sove i felles sovesal. For de som kommer med egen campingvogn eller bobil må ha disse på parkeringen og det er ikke mulig å levere strøm til disse. For priser se pris og bestilling.

Dusj

Vi har leid garderobeanlegget på andre siden av veien. Det vil være mulig å dusje morgen 07-11 og kveld 19- 22.