Frivillig

Registrering

Registrering for skuespillere

Som frivillig kommer du bort i mange spennende oppgaver. Vi har gruppen Rigg/Område/Sikkerhet, dette er gruppen for de som vil ha mest mulig fri under selve festivalen. De rigger scene, seremoniplass og passer på ifht. brannfare samt at alle har det bra. Billettsalg, er gruppen som passer på at alle har billetter og også selger disse. Internservice som lager enkel servering og er vertskap til artister, frivillige og stab. De sørger også for at toalettene er rene. Lek og aktivitetsgruppen holder aktivitetene for barn og unge.

Frivillige får oppleve festivalen på en unik måte fra innsiden. Her oppstår gjerne nye vennskap, noen av dem for livet. Du får også oppleve artistene og gjestene på en helt annen måte enn det gjestene gjør. Det er også en fin måte å delta på en festival uten å betale inngangsbillet, enkel mat får du også. Opplæring vil bli gitt.

Hva forventes av deg som frivillig ?

Som frivillig må du være 15 år eller eldre. Det forventer vi at du arbeider minst 2 vakter av 4 timer iløpet av festivalen. En festival er alltid hektisk og det dukker ofte opp uforutsette ting, derfor kan det også hende at du blir satt til oppgaver som ikke tilhører den gruppen du er på ved behov. Du bør derfor være i relativt god fysisk form og være fleksibel. Vi forventer også at du stiller opp ved behov når det er behov for å ta i ett tak utenom vaktene. Vi vil forsøke å legge opp til at du kan delta på aktiviteter, men vi kan ikke love at du får delta på alt du vil. Om du vil være helt fristilt er det kanskje bedre å kjøpe billett.

Som frivillig trrenger du hverken å tro på norrøne, samiske eller andre guder og gudinner. Vi forventer bare at du har stor takhøyde for folk er forskjellige. Du blir møtt med akkurat den samme takhøyden selv også. Hos oss skal alle være velkommen.

Registrer deg som frivillig på denne siden (Åpner ny fane)

Registrering for skuespillere