Naturefest 2020

Naturefest er en åpen og udogmatisk festival som feirer sommersolverv, sjamanisme og urfolkskultur. Naturefest har som formål å revitalisere tradisjonell samisk og norrøn kultur, særlig den immaterielle kulturarven av naturbasert åndelighet og musikalitet. Arrangementet er åpent for alle og er rusfritt. Naturefest avholdes for første gang på Halsnes Fritidssenter i Aurskog-Høland Kommune 25. – 28. Juni 2020. Stedet er tilrettelagt for leirskoler og ligger idyllisk til i umiddelbar nærhet til skog og badevann,
Nature Festival er en festival for hele familien, fire dager fylt med leker, seremonier, trommereiser, healing, alternativt marked og musikk. Men det folk husker best er det gode møtet, den gode praten rundt bålet. Her skapes minner for livet og festivalen er helt rusfri. Fire dager, med nærhet til naturen, en tid til å gledes, en tid til kontemplasjon. La hverdagens stress forsvinne sammen med venner (Også de du ikke har møtt enda) og finn igjen det hellige i naturen. Vi bygger på dugnadsånd og sammen med deg skaper vi en uforglemmelig festival. Her er alle velkommen